Over SOS Pechhulp

SOS Pechhulp is een voordelig alternatief voor de ANWB en Route Mobiel. De dienst is vergelijkbaar: adequate hulp in binnen- en buitenland in geval van pech onderweg. SOS Pechhulp richt zich echter op mensen met een hbo- of academische opleiding of mensen die op middelbaar of hoger niveau werkzaam zijn in een organisatie. Leden van SOS Pechhulp hebben naast de reguliere hulp bij pech onderweg bovendien recht op hulp in de eigen woonplaats - tot aan de voordeur - voor slechts € 63,00 per jaar.

SOS Pechhulp werkt samen met de VHD, de alarmcentrale met het grootste netwerk ter wereld met meer dan 50 jaar ervaring.

Nadat een gestrande reiziger een pechmelding doet bij de alarmcentrale, wordt direct een monteur met truck en oplegger uit de omgeving benaderd. Deze reparateur laat normaliter nooit lang op zich wachten en brengt, in gevallen dat het probleem niet ter plaatse kan worden verholpen, direct de auto ter reparatie naar een door u aangewezen garage. De gestrande bestuurder ontvangt daarbij een vervangende auto om zijn reis te vervolgen. Bij auto's jonger dan 12 jaar is het vervangend vervoer volledig gratis. De sleepkosten worden altijd vergoed.

Klik hieronder voor alle uitgebreide informatie


Aanvragen SOS Pechhulp International