Proclaimer

Onze website

Op onze website vindt u informatie over SOS Pechhulp: wie wij zijn, hoe wij omgaan met elkaar en informatie over onze verzekeringsproducten. U kunt met betrekking tot die producten de verschillende dekkingen bekijken en berekeningen maken.

Feedback

Wij hebben onze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid gemaakt en proberen de informatie zo goed en vriendelijk mogelijk aan u te presenteren. Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen. Mocht u ze tegenkomen, dan vinden wij het fijn wanneer u deze hier aan ons doorgeeft. Het geeft ons de gelegenheid ze te herstellen.

Op overeenkomsten met SOS Pechhulp zijn de bepalingen van onze polisvoorwaarden en reglementen van toepassing. Deze kunt u downloaden via deze website of bij ons opvragen (Postbus 1011, 3300 BA te Dordrecht). Bij verschillen tussen de digitale versie en de gedrukte versie van onze voorwaarden, is de gedrukte versie bindend.

SOS Pechhulp hanteert voor alle producten de euro als munteenheid. Wanneer u ons schriftelijk of via e-mail benadert, doen wij ons uiterste best om u zo snel mogelijk te antwoorden. Wij willen u graag een helder en duidelijk antwoord geven. Soms is hiervoor eerst nader onderzoek nodig. We kunnen u dan ook niet garanderen dat dit ook altijd binnen een voor u aanvaardbare termijn gebeurt. Datum: 22 mei 2018.

Daarom SOS Pechhulp

  • Zeer lage premie
  • Gratis leenauto
  • Snel ter plaatse
  • Nederland of Europa
  • Hulp in eigen woonplaats
Bereken in 1 minuut